GDPR.pl – ochrona danych osobowych w UE, RODO, IOD
Portal o unijnym rozporządzeniu o ochronie danych osobowych
9 czerwca 2022
Ważne

RODO szansą na przewagę konkurencyjną!- #Rodołamacz odc.19

RODO szansą na przewagę konkurencyjną!- #Rodołamacz odc.19

Zapraszamy do wysłuchania kolejnego odcinka  #RODOłamacza, z serii podcastów na temat bieżących zagadnień o tematyce ochrony danych osobowych prowadzonych przez r. pr. Tomasza Osieja i dr r. pr. Michała Czarneckiego.

Podcasty Omni Modo to najlepsze polskie podcasty poświęcone tematyce RODO. Znajdą tu Państwo całe bogactwo audycji na przeróżne tematy związane z ochroną danych osobowych, omówione w ciekawy i przystępny sposób.

A co nowego proponujemy tym razem?

W 19 odcinku #Rodołamacza pod tytułem: „RODO szansą na przewagę konkurencyjną!”

opowiemy o:

  • Plusach dodatnich wdrożenia RODO,
  • Świadomości klientów w sferze ochrony danych osobowych,

a także odpowiemy na pytania:

  • Jak zrobić aby RODO zwiększyło potencjał firmy?
  • Jak przełamać bariery w postrzeganiu RODO?

Zapraszamy

Link do podcastu znajduje się TUTAJ

Zapraszamy do odsłuchania wcześniejszych odcinków:

#RODOłamacz odc.18 – Tajemnice rozliczalności

#RODOłamacz odc. 17 – 27 pytań UODO – pomoc czy przeszkoda dla IOD?

#RODOłamacz odc. 16 – Idealna współpraca IOD z organem nadzorczym – czy to możliwe?

#RODOłamacz odc. 15 – Transfer danych osobowych zgodnie z RODO – czyli jak?

#RODOłamacz odc.14 – „Halo, tu sygnalista”, czyli co każdy powinien o nim wiedzieć

#RODOłamacz odc.13 – Cookie, czyli jak mieć „ciasteczko” zgodnie z RODO

#RODOłamacz odc. 12 – Kodeksy postępowania – hit czy mit?

#RODOłamacz odc.11 – Kara za kropkę, oczekiwanie na badania trzeźwości i o tym jak organ nadzorczy sam się notyfikuje

#RODOłamacz odc.10 – Inspektor Ochrony Danych i jego rola

#RODOłamacz odc.9 – Badania trzeźwości pracowników – mamy przełom!

#RODOłamacz odc.8  –  Komu ufamy?

#RODOłamacz odc.7 – Początek ery odszkodowań?

#RODOłamacz odc.6 –  Ikon(K)a RODO

#RODOłamacz odc.5 –  Decyzje Urzędów kontra statystyki

#RODOłamacz odc.4 – Zmierzch Privacy Shield

#RODOłamacz odc.3 –  Zdrowy rozsądek, a RODO

#RODOłamacz odc.2 – Dwa lata RODO za nami

#RODOłamacz odc.1 – Jak stosować RODO w dobie pandemii?

Udostępnij publikację:
Jesteśmy częścią grupy Omni Modo
Odwiedź nas na naszych profilach
Newsletter
Ustawienia cookies